POLITICA DE RETUR

POLITICA DE RETUR

Returnarea, inlocuirea produselor si returnarea contravalorii produselor.

SC Home Design by Liz Line SRL doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%. Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.
Conditiile in care le puteti returna sunt:
1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta, in termen de 14 zile calendaristice (cf. OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative). Produsele se returneaza la adresa punctului de lucru (Sos Oltenitei, nr 188, bloc 1, parter, sect. 4 Bucuresti, punct de reper coltul oficiului postal 61.).
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea contravalorii produsului (exceptie facand cheltuiala cu transportul) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice, de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Cheltuielile de returnare a produsului/produselor sunt in sarcina cumparatorului.
Pasii de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Contactati-ne telefonic (0799780674) sau prin email (luiza.hend@gmail.com) unde sa specificati numele dumneavoastra, un nr de telefon la care puteti fi gasit, adresa unde trebuie trimise noile produse inlocuitoare si contul bancar unde va putem livra contravaloare produselor returnate; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii in contul bancar.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!
3. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre sediul SC Home Design by Liz Line SRL, Sos Oltenitei, nr 188, bloc 1, parter, sect. 4, Bucuresti, Romania, punct de reper coltul oficiului postal 61.
ATENTIE:
1. NU primim retururi prin Posta Romana! Va rugam urmariti traseul coletului dvs. pentru a fi sigur/a ca acesta a ajuns la sediul SC Home Design by Liz Line SRL
Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la Retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat la telefon sau in email.
Important:
Produsele returnate, cat si ambalajul lor trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina: etichetele intacte ale produselor.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru repararea sa (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa SC Home Design by Liz Line SRL si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Returul acestor produse se accepta daca si numai daca se realizeaza prin firma de curierat rapid SAMEDAY, cu plata la destinatar. Daca produsul primit este nefunctional in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Home Design by Liz Line SRL. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

3. Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin contactarea echipei SC Home Design by Liz Line SRL. Returul acestor produse se accepta daca si numai daca se realizeaza prin firma de curierat rapid SAMEDAY, cu plata la destinatar. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de SC Home Design by Liz Line SRL. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Va rugam sa completati pentru acest lucru la telefon sau prin email. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Home Design by Liz Line SRL.
Astfel, produsele cumparate din site-ul www.lizline.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0799780674) sau pe email (luiza.hend@gmail.com) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, nefolosit, nepurtat, neuzat, intreg etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE - produsele returnate trebuie reambalate, astfel incat ambalajul initial sa fie in stare perfecta. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care au fost folosite si/sau purtate si nici produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! Coletele NU vor fi ridicate de la Posta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
lizline.ro va inapoia contravaloarea produsului/produselor comandate (exceptie cheltuiala cu transportul), in cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii returului. Cheltuielile de returnare a produsului/produselor sunt in sarcina cumparatorului.
Returul produselor se supune acestei legi atat pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, cat si pentru comenzile care au fost ridicate de la sediul SC Home Design by Liz Line SRL sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu.