POLITICA DE LIVRARE

Politica de livrare

LIVRARE

Produsele SC Home Design by Liz Line SRL sunt disponibile in Romania și vor fi livrate national prin curierat rapid (SAMEDAY) la domiciliu sau in locker eazybox.

Perioada standard ( medie ) de livrare este de 3-5 zile lucratoare, la care se adauga transportul ( 24-48 ore ).

Produsele noastre sunt realizate individual și cu multă migală, fapt ce face ca durata de producție să fie de până la 15 zile lucrătoare, în cazul în care nu sunt disponibile pe stoc, in perioade de sarbatoare sau alte situatii exceptionale.

În plus, se pot adăuga alte 1-2 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.
Comenzile pot deasemenea fi ridicate personal de la sediul nostru din Sos Oltenitei, nr 188, bloc 1, parter, sect. 4, Bucuresti, Romania, punct de reper coltul oficiului postal 61 in zilele de luni pana vineri in intervalul orar 08-16, iar zilele de sarbatoare legala nu sunt considerate zile de ridicare personala comenzi. Comenzile ridicate personal trebuie anuntate in acest sens si pot fi platite numai prin numerar. Aceasta metoda de livrare este gratuita.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, SC Home Design by Liz Line SRL nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Taxa de transport cu livrare la domiciliu a produselor comandate de la firma SC Home Design by Liz Line SRL este de 19 lei.

Taxa de transport cu livrare in easybox a produselor comandate de la firma SC Home Design by Liz Line SRL este de 14 lei. 

În cazul în care solicitați "Numerar la livrare" ca metodă de plată a produselor comandate, la totalul de plată se va adăuga taxa de 3 Lei (TVA inclus) pentru plata comenzii ramburs la curier.

Comenzile ce depasesc suma de 300 lei beneficiaza de transport gratuit din parte firmei noastre.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Destinatarul poate primi comanda, in easybox daca valideaza urmatorii pasi in plasarea comenzii: Atunci cand plasezi comanda, la sectiunea "Verificare si confirmare", in campul "Informatii suplimentare", specifica adresa Easybox-ului, o adresa valida de email si numarul de telefon.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa de email luiza.hend@gmail.com sau telefonic la 0799780674 pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost înca trimisă spre producție, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, consultă secțiunea "Politica de retur" pentru mai multe detalii.

Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz, iar firma SC Home Design by Liz Line SRL isi rezerva dreptul de a refuza comenzile viitoare primite de la acesti clienti.