Lenjerie pat mediu, culoare alb/mov, pentru saltea de 140cm, din colectia "Despre printese by Liz Line" din bumbac - LM213

Despre printese by Liz Line

Lenjeriile de pat pentru copii, propuse de brandul nostru Liz Line, sunt confectionate integral din bumbac 100%, sunt lucrate atent in atelierele noastre, cu grija la detalii, iar sistemele de inchidere a pieselor, sunt simplificate, pentru o mai usoara manevrabilitate, dar mai ales pentru a nu necesita in timp, reparatii. Din experienta noastra, am remarcat cu precadere expresiile: "bumbac dur" sau "tesatura aspra". Asta se datoreaza primului apret folosit in procesul de fabricare a tesaturii, care la primul spalat, acesta dispare, lasand tesatura moale, afanata si fina, perfect potrivita pentru contactul cu pielea utilizatorului. Acesta este si principalul motiv pentru care va sfatuim,ca inainte de prima utilizare, sa spalati produsul sau lenjeria achizitionata. Am cautat pentru aceste lenjerii, imagini si imprimeuri din filmele celebre de desene animate, eroii preferati ai celor mici, dar totodata culori vii si atragatoare. Toate acestea vor face ca dormitorul copilului dumneavoastra, sa fie locul sau, preferat din casa.

Sfaturi de intretinere pentru lenjeria de pat din bumbac :
> Inainte de utilizare se recomanda spalarea lenjeriei.
> Spalati automat sau manual lenjeria de pat, cu apa la o temperatura maxima de 40 grade Celsius, folosind un detergent pentru rufe colorate.
> Uscati lenjeria ferind-o de razele directe ale soarelui.
> Calcati lenjeria de pat la maxim 130 grade Celsius.
> Nu utilizati inalbitori chimici, puteti decolora imprimeul lenjeriei.

Material: Bumbac 100%

Nr. Piese: patru - (2 fe?e de perna - 50x70cm; 1 cearceaf pentru pilota - 160x210cm; 1 cearceaf pentru pat - 210x215cm)

Culoare dominanta: Alb/Mov

Imprimeu: Despre printese by Liz Line

Tip Pat: Dublu

115,00 RON 161,00 RON
fără cost transport